Horoscopul lunii octombrie – Află ce îţi rezervă astrele

Luna octombrie se anunţă una prolifică pentru majoritatea semnelor zodiacale. Dacă unii vor avea de câştigat pe plan financiar, alţii vor avea parte de multe surprize sentimentale. Iată ce îţi rezervă astrele în luna octombrie.

 
Berbec

Luna octombrie va fi una plină de satisfacţii pentru nativii din Berbec, mai ales pe plan financiar. Propunerile pentru colaborări sau încheieri de contracte vor fi la ordinea zilei. Cu toate acestea, Berbecii vor trece prin stări tensionante şi pline de stres, din cauza concurenţei, rivalităţii şi invidiei. Aşa că puţină prudență nu le-ar strica.

Taur

Taurii pot întâmpina mari probleme de comunicare în luna octombrie, în principal în prima parte a lunii. Mare grijă la actele şi contractele pe care le semnezi, deoarece pe plan financiar ai putea avea probleme şi cel mai bine ar fi să te ocupi de carieră după data de 15 octombrie. Pe plan sentimental, ai putea întâmpina, de asemenea, tensiuni, tocmai din cauza unei comunicări ineficiente.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea de făcut alegeri şi de luat decizii importante în luna octombrie. Pot întâmpina dificultăţi şi piedici în luarea hotărârilor, însă cu mult calm şi ordine în gânduri, Gemenii pot reuşi să aibă rezultate pozitive pe toate planurile, chiar dacă acestea vor apărea cu întârziere, în a doua jumătate a lunii noiembrie. Pe plan financiar, Gemenii au reuşite, însă trebuie să aibă grijă cum gestionează banii.

Rac

Racii sunt preocupaţi de investiţii şi afaceri în luna octombrie. Sunt entuziaşti şi plini de iniţiativă, iar la muncă au parte de o atmosferă liniştitoare, ce le stimulează creativitatea, astfel încât vor avea parte de demersuri şi întrevederi constructive.

Leu

Pentru Leu, luna octombrie vine cu mari oportunităţi pe toate planurile. Plini de dinamism, iniţiativă şi energie, Leii pot avea mari reuşite, însă trebuie să aibă grijă şi la impulsivitate şi imprudenţă, care vin odată cu această stare de energie şi euforie.

Fecioară

În prima decadă a lunii octombrie, Fecioarele au parte de momente tensionante, examene, negocieri sau acte de semnat. Toate se încheie cu succes, însă aceste momente le pun pe Fecioare în situaţii dificile, pline de confuzie. Pe plan spiritual, nativii Fecioară pot trăi angoase sau stări depresive, în prima parte a lunii.

Balanţa

Balanțele au mari şanse de promovare în luna octombrie, mai ales dacă se implică în proiecte mari, îndrăzneţe prin care îşi pot scoate în evidenţă calităţile şi creativitatea. Pe plan financiar, caută soluţii cât mai rapide pentru a-şi rotunji veniturile.

Scorpion

Scorpionii vor avea, în a doua decadă a lunii octombrie, oportunităţi de a avansa. Curajoşi, cu mari perspective de viitor şi optimişti, Scorpionii nu trebuie însă să se lase purtaţi de val şi să cadă în cealaltă extremă, a îndoielilor şi a turbulențelor.

Săgetător

Săgetătorii călătoresc în luna octombrie, sunt preocupaţi de activităţile culturale şi se implică în numeroase activităţi. Săgetătorii pot avea parte de dezamăgiri atât pe plan sentimental, cât şi profesional în a doua jumătate a lunii.

Capricorn

În luna octombrie, Capricornii îşi concentrează întreaga atenţie asupra atingerilor unor scopuri pe care le-au tot amânat. Se simt motivaţi şi puternici, însă, în acelaşi timp, pot întâmpina mari dificultăţi în împlinirea dorinţelor. În a doua jumătate a lunii, Capricornii pot avea probleme de concentrare, de comunicare şi iau decizii destul de greu.

Vărsător

Vărsătorii intră în luna octombrie într-o perioadă în care pot avea mari succese profesionale, însă le obţin cu foarte multă trudă şi efort. Pot întâmpina dificultăţi şi în ceea ce priveşte comunicarea şi negocierile unor contracte.

Peşti

Peştii trec printr-o perioadă agitată pe plan profesional în luna octombrie, care se finalizează însă favorabil. Sunt plini de energie, eficienţi şi pot stabili relaţii care le pot aduce beneficii pe termen lung. Tratate însă superficial, aceste şanse pot deveni o corvoadă pentru Peşti, însă, chiar şi aşa, au parte de venituri substanţiale.

www.acasa.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad