Hoți de cablu telefonic, prinși în flagrant

Poliţiştii din oraşul Tismana au prins în flagrant trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 ani, din comuna Padeş, în timp ce încercau să sustragă cablu telefonic.

În noaptea de 21/22 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au prins în flagrant trei tineri de 26 ani, 21 ani şi de 17 ani, toţi din comuna Padeş, în timp ce încercau să sustragă aproximativ 100 m cablu telefonic suspendat, aparţinând unei reţele de telefonie fixă. Ca urmare a investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că tinerii sunt suspecţi si de comiterea altor trei infracţiuni de acest gen, comise în perioada 07-19.08.2013, în total reuşind să sustragă 600 m cablu telefonic de pe raza satelor Pocruia şi Sohodol. Cei trei au vândut cablul unui bărbat din Mehedinţi. Cei trei suspecţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor de fapt şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad