I-a căzut mașina într-o prăpastie de 300 m adâncime

Un turist din București era cât pe ce să moară într-un accident auto care a avut loc pe DN 67 C Transalpina. Bărbatul a pierdut controlul autoturismului și a picat cu mașina într-o prăpastie. Norocul șoferului a fost că a sărit înainte ca mașina să cadă 300 m în gol.

Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată duminică, de un participant la traficul rutier, despre faptul că pe D.N. 67 C, între Zona Turistică Montană Rânca şi Novaci, a avut loc un eveniment rutier.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, urmare a primelor cercetări stabilindu-se faptul că D.M., de 62 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 C, în afara localităţii Novaci, din direcţia Rânca în direcţia Novaci, la Km. 18+200 m, din cauza unor defecţiuni tehnice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-o prăpastie la aproximativ 300 metri de partea carosabilă. Conducătorul auto a deschis portiera dreapta faţă şi a sărit din autoturism, înainte de a părăsi partea carosabilă, accidentându-se uşor. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, de asemenea fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor de fapt.

Categoria: Eveniment

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gaby says:

    Vrajeli,bucuresteanul ala si-a aruncat singur masina ca nu putea sa o vanda la cat vroia el si probabil vrea sa incaseze asigurarea care e mai mare…

    Thumb up 0 Thumb down 2

  2. gicu says:

    Autorul victimă, cu dosar din culpă?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad