I-a furat bunurile pentru că nu își recupera datoria

În data de 16.10.2013, orele 16:18, poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Teleşti au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat de 31 ani, din comuna Cîlnic, despre faptul că a observat o persoană care a pătruns în locuinţa vecinului său care este plecat în Austria, prin spargerea unui geam de la fereastra imobilului.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie aflat pe itinerariul de patrulare care a constatat că cele sesizate se confirmă şi o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei. Poliţiştii l-au identificat în flagrant pe suspect, P.M., de 24 de ani, din localitate, care a declarat că a pătruns în locuinţă fără consimţământul proprietarului, de unde, pe motiv că acesta are să-i restituie o sumă de bani, a sustras o bormaşină electrică şi o percutantă, bunurile fiind recuperate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. S.R.I. says:

    Tot hoţ rămâne,şi tot în puşcărie va ajunge.Nu se va lăsa de furat

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad