I-a furat telefonul mobil și a ajuns după gratii

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Tg.Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Tg.Jiu, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, în noaptea de 27/28.08.2013, la orele 00:20, Poliţia municipiului Tg.Jiu, a fost sesizată de R.I., de 20 ani, din comuna Leleşti, cu privire la faptul că în jurul orelor 00:10 în timp ce se afla pe strada Griviţei, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.
Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, în colaborare cu D.O.S. – Compartimentul Operaţiuni Speciale Gorj, poliţiştii au identificat suspectul infracţiunii de tâlhărie ca fiind M.C.L., de 27 de ani, din Tg-Jiu. Din cercetări a rezultat faptul că acesta, prin exercitarea de acte de violenţă asupra victimei, a deposedat-o de telefonul mobil.
Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au recuperat şi telefonul, evaluat de victimă la suma de 2.000 lei
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.
Astăzi, 30 august 2013, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. V.H says:

    pe hotoboc vasile din bumbesti-jiu nu-l ia nimeni ca are fete la produs in londra.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad