I-au furat aproape toată pădurea! „Hoții” aveau acte

Un bărbat din Târgu-Jiu a rămas, într-o singură noapte, fără pădurea pe cre o avea pe raza comunei Căpreni. Omul a sesizat poliția după ce i-au fost tăiați în mod abuziv 67 de arbori de diverse esențe.

Secţia 8 Poliţie Rurală Stoina a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 60 ani, din Târgu-Jiu, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei respective, în jurul orelor 09:00, mai multe persoane i-au tăiat arbori din pădurea proprietate personală, situată pe raza comunei Căpreni. Poliţiştii din comunele Stoina şi Cruşeţ s-au deplasat imediat la faţa locului, urmare a cercetărilor efectuate constatând că un angajat al Ocolului Silvic Hurezani, însoţit de mai multe persoane, a tăiat un număr de 67 arbori, de diferite esenţe, cu diametrele la cioată cuprinse între 10 şi 30 centimetri, prezentând documentaţie care atestă faptul că suprafaţa de pădure de pe care au fost tăiaţi arborii constituie parchet de exploatare. În continuare poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor de fapt, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad