Ianis Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al SPA

Școala Populară de Artă (SPA) din Târg Jiu are un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre fiul cel mic al lui Viorel Gârbaciu, fostul director al instituției, Ianis Gârbaciu. Acesta a primit funcția încă de acum câteva luni și spune că propunerea a reprezentat o nouă provocare și că își dorește să continue planurile începute de tatăl său. „Ocup funcția de purtător de cuvânt al SPA de când sunt angajat în cadrul instituției, respectiv de 8 luni. Pe lângă această funcție, ocup și funcția de consultant artistic. A fost o provocare pentru mine această funcție și am acceptat-o și din dorința de a duce mai departe planurile începute de către tatăl meu”, a spus Ianis Gârbaciu.
Viorel Gârbaciu a reprezentat Școala Populară de Artă din Târgu Jiu timp de mai bine de 10 ani, perioadă în care a întreprins numeroase proiecte care au ajutat instituția să se dezvolte semnificativ.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad