Iată ce conţine convenţia semnată de Liviu Andrei şi Marin Condescu

•    Liviu Andrei: Nu ştiu pe ce funcţie voi veni la Pandurii, pentru că nu am văzut organigrama

Subprefectul municipiului Bucureşti, Liviu Andrei, încă aşteaptă ca numirea sa într-o funcţie de conducere la „Pandurii – Lignitul” Tg-Jiu să fie validată de forurile de conducere ale clubului sportiv. Andrei a confirmat faptul că nici el nu ştie ce funcţie poate ocupa în cadrul clubului pentru că nu a văzut organigrama, deşi, iniţial, a fost anunţat drept manager general al grupării sportive.

Liviu Andrei nu a demisionat încă din funcţia de subprefect al capitalei şi spune că oriunde va fi solicitat în Gorj, vrea să vină acasă. Despre numirea de la Pandurii, acesta afirmă că aşteaptă ca aceasta să se facă legal. „Eu mi-am declarat disponibilitatea, am bătut palma cu domnul Condescu. Acum totul depinde de AGA şi Consiliul de Administraţie”, a declarat Andrei.
Deşi în urmă cu câteva săptămâni a fost prezentat de către Marin Condescu ca viitor manager general al clubului, acum Andrei nu ştie exact poziţia pe care o va avea la Pandurii, cu toate că a semnat şi o convenţie în acest sens.
„Nu ştiu pe ce funcţie voi veni, pentru că nu am văzut organigrama clubului. Eu ştiu doar că domnul Condescu, în calitate de preşedinte al CA, poate face angajări şi am semnat cu dânsul o convenţie în care se menţionează câte ore voi lucra, ce atribuţii voi avea (adică ce voi face efectiv acolo) şi salariul. Mărturisesc că pe tema salariului nu am avut discuţii, acesta urmând a se stabili după ce se va lua acceptul de la AGA şi CA”, a precizat Andrei.
Totuşi, acesta ia în calcul şi posibilitatea ca organismele de conducere ale CS Pandurii să nu accepte propunerea lui Condescu de a-l angaja pe o funcţie de conducere în cadrul clubului: „Dacă nu-mi dau acceptul, asta e. Încercăm altă dată”, a conchis Andrei.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Nu mai concepe dl Andrei statutul de profesor de sport , de ce a ales sa faca IEFS , de ce nu a studiat fizica atomica si acum ar fi lucrat la CERN , ocupandu-se de Big Bang .

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. titi says:

    Păi nenea Liviu știe și el să facă ceva? .Cum de ajunse el din Tgjiu subprefect de capitală,cum la cât e bucale de mare și bogat în minți jeniale ,nu fu nici unul capabil să ocupe fotoliul de sub mantale?AA mnealui fu cel mai iute de picior ,fiind profesor de fugă?.Și acum o luă la fugă înnapoi ? să pună laba pe un post,bănos,călduț ,așa fără nici o calificare afară de cea cu alergatu?

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad