Iată cele mai bune „arme” împotriva ţânţarilor!

Spray-uri, lămpi, brăţări sau aparate te pot feri de supărătoarele insecte care ies vara la atac

Soare, căldură, mare, vacanţă, plajă! Pe lângă toate aceste lucruri plăcute, sezonul estival aduce cu sine şi nesuferitele insecte. Ca în fiecare an, ţânţarii devin cei mai mari duşmani ai noştri pe perioada verii. Îţi prezentăm câteva produse ca să le vii de hac şi să-i ţii departe de locuinţă.
Ţânţarii vă pot face nopţi albe. Iar mâncărimile cauzate de înţepături nu sunt nici ele de neglijat. Se ştie că aceştia sunt sensibili la dioxidul de carbon emanat prin respiraţie, lucru care îi face să se îndrepte spre ţintă.
Enervantele insecte sunt atrase printre altele şi de mirosurile pronunţate ale unor produse de îngrijire, de culorile închise sau de transpiraţie. Pentru combaterea lor, specialiştii roinseticide.ro recomandă utilizarea simultană a două produse. De exemplu, aparatul portabil cu ultrasunete, care poate fi purtat ca breloc, împreună cu un spray pentru piele rezistent la apă sau brăţară anti-ţânţari.

De asemenea, torţele şi spiralele se pot folosi după ce s-au stropit cu spray de exterior scaunele, picioarele meselor din curţi sau terase. Poţi păcăli ţânţarii folosind aşternuturi de culoare închisă, iar dacă ieşi seara la plimbare îmbracă haine subţiri, de culoare închisă.

Plasturele care te face invizibil pentru ţânţari

Invizibil în faţa insectelor! Va fi posibil cu cel nou produs anti-ţânţari “Kite Patch”. Produsul este încă în faza de testare şi e conceput ca un abţipild care se lipeşte pe haine.
Structura sa permite eliberare continuă, timp de 48 de ore, a unor substanţe care blochează receptorii de CO2 ai ţânţarilor. Cum ţânţarii îşi localizează prada după urmele de CO2, purtătorul plasturelui devin practic “invizibil” pentru enervantele insecte.

www.click.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad