Ilie Petrescu: „Tudor Barbu e un om cu probleme psihice. Să-și dea două palme!”

Prim-vicepreședintele PPDD Gorj a luat foc după ce senatorul de pe Colegiul numărul 1 l-a făcut „neica-nimeni” și a spus că a fost „ZERO ca parlamentar”.

Meciul de box Ilie Petrescu – Tudor Barbu a început săptămâna trecută. Prim-vicepreședintele PPDD Gorj a lansat primul „pumn”. L-a făcut pe senatorul Tudor Barbu „turist” și i-a transmis că nu va mai prinde un al doilea mandat de parlamentar de Gorj. La începutul acestei săptămâni, Tudor Barbu a reacționat și i-a dat un croșeu zdravăn fostului său coleg de partid. Senatorul i-a replicat lui Ilie Petrescu că este un „neica-nimeni”, iar ca parlamentar de Gorj nu a făcut nimic pentru gorjeni, a fost „zero”. Consilierul local de la Motru al Partidului Poporului Dan Diaconescu a contraatacat dur: „Tudor Barbu este obraznic, tupeist, grosolan, un om cu probleme psihice. Îi transmit acestui individ că nu va face pentru Gorj, în 4 ani de senator, câte am făcut eu într-o sesiune parlamentară. Să-i fie ruşine obrazului! Să se ducă în toaleta Senatului şi să-şi dea două palme! Voi face postere cu poza lui Tudor Barbu, sub care voi scrie «LOC pentru SCUIPAT» şi le voi pune la avizierul tuturor primăriilor din Colegiul nr. 1 Senat. Nu mi-a dat mie Ion Călinoiu sau Partidul Social Democrat de mâncare. Eu mereu am fost în opoziție la Gorj”, a tunat și fulgerat Ilie Petrescu.

Ciprian Florescu: Barbu e tot în campanie electorală

Vicepreședintele Partidului Social Democrat nu înțelege de ce PSD-ul a fost băgat în scandalul personal dintre Ilie Petrescu și Tudor Barbu. Senatorul de pe Colegiul 1 a dat vina pe președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, pentru faptul că Ilie Petrescu l-a atacat. „I-aş aminti domnului senator Barbu că ar trebui să facă politica USL dacă poate, dacă nu, să nu mai iasă cu atacuri la adresa PSD. Sunt total surprins de declaraţiile sale, pentru ce să-l susţinem noi pe Ilie Petrescu? Domnul Tudor Barbu se află probabil tot în campanie electorală. Îi aduc aminte că s-a terminat”, a declarat Ciprian Florescu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad