„Îmi mai doresc un atacant”

Pustai îşi măsoară forţele de care dispune la ora actuală şi constată faptul că ar mai avea nevoie de câteva piese noi. Cel puţin pentru postul de atacant, acolo unde îşi doreşte un marcator la fel ca lituanianul Matulevicius.

Chiar dacă în acest moment are destule motive de satisfacţie pentru jocul din atac, reprezentat de golgeterul din campionatul trecut, Deivydas Matulevicius, care şi-a trecut deja în cont două goluri la debutul în noul sezon al Ligii I, tehnicianul Pandurilor, Cristi Pustai, nu ar zice deloc „Nu” unei eventuale întăriri pentru cel mai prolific post din echipă. Principalul de pe banca gorjeană mărturiseşte că ar avea nevoie de un alt vârf în afară de lituanian: „Câte goluri aștept de la Matulevicius? Câte poate da el! Dar, este adevărat, îmi mai doresc un atacant. Întotdeauna îmi doresc un atacant care să înscrie. Acum l-am avut pe Matulevicius, dar s-ar putea ca în meciul următor să nu-l avem și atunci mi-aș mai dori un atacant care să marcheze goluri”, susţine Pustai.

Mihai Costea? No way!

Una dintre variantele vehiculate chiar şi în presa centrală şi care viza un posibil transfer al stelistului Mihai Costea la Pandurii Târgu Jiu pentru a întări atacul gorjean, nu pare a avea deocamdată niciun sâmbure de adevăr. Cel puţin dacă ne luăm după ultimele declaraţiile ale oficialilor de la Pandurii: „Nici nu s-a pus problema să vină Mihai Costea la noi. Cred că el va merge la o echipă mult mai galonată ca Pandurii, la o echipă mai mare, în străinătate, cred eu. Nu că nu l-am dori, dar noi avem o medie de contracte mai mici, în jur de 4-5 mii de euro pe lună. Sunt convins că va merge în altă parte”, a declarat preşedintele executiv al clubului de fotbal gorjean, Eugen Pîrvulescu. Părerea exprimată de executivul Pandurilor este întărită şi de către antrenorul Cristi Pustai: Mihai Costea nu ar avea loc în noua echipă de la Târgu Jiu. „Nu cred în această variantă, nu m-am gândit niciodată la ea. În plus, Mihai Costea nu cred că s-ar plia în echipa noastră, nu s-ar regăsi aici”, a ţinut să precizeze Pustai.

Miza – şi pe rezerve

Până la a spera la alte eventuale noi întăriri în echipa sa, Cristi Pustai va trebui să se bazeze în primul rând şi pe soluţiile de rezervă din lotul gorjean. Tehnicianul Pandurilor este convins că pe măsură ce partidele oficiale se vor scurge, va fi nevoit să apeleze şi la soluţiile de pe bancă: „O să le vină și rezervelor timpul. O să joace. Dacă vom merge mai departe, o să avem apoi deplasare la Ploiești, deplasare la Cluj în cupele europene, apoi iarăși meci acasă, iar deplasare… Vor fi jocuri. Abia atunci vom simți cât de puternic este lotul, pentru că vor fi schimbări în primul unsprezece. Aşa că este bine că va urma acea pauză pentru echipa națională”, spune Pustai.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad