Împăcarea anului: „Ciurel și Condescu trebuie să se unească!”

• Cel puțin asta crede fostul deputat de pe Colegiul numărul 1, Dan Ilie Morega

Fostul președinte al Partidului Național Liberal Gorj consideră că managerul Complexului Energetic Oltenia, dar și președintele FNME au interese comune. Ambii vor ca activitatea din minerit și energie să meargă bine și își doresc ca echipa  Pandurii Târgu-Jiu să își continue performanța pe plan fotbalistic.

Dan Ilie Morega este de părere că liderul Federației Naționale Mine Energie va bate palma cu directorul Complexului Energetic Oltenia și vor face pace de dragul minerilor și energeticienilor, dar și al echipei de fotbal Pandurii. „Cred că rezultatele echipei Pandurii, neașteptate, l-au făcut pe Victor Ponta să discute problema reconcilierii dintre cei doi. Între Laurențiu Ciurel și Marin Condescu va avea loc o reconciliere”, a declarat Dan Ilie Morega. Ex-deputatul de Gorj spune că împăcarea dintre Laurențiu Ciurel și Marin Condescu nu trebuie să îl oprească pe directorul CEO să nu continue măsurile de a opri scurgerile de bani din companie. Dan Ilie Morega consideră că Laurențiu Ciurel și Marin Condescu trebuie să se unească pentru binele angajaților gigantului energetic. „Va avea loc o restructurare în CEO. Cei doi trebuie să se unească. Laurențiu Ciurel nu trebuie să fie nici de partea   sindicatelor, dar nici de cea a administrației. Trebuie făcută ordine în companie, că nu se mai poate. Au furat destul cei de la sindicate. Sunt unii din administrație care lucrează de când sunt complexurile energetice și SNLO si e timpul să plece acasă”, a comentat Dan Ilie Morega.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. p.i says:

    hotii sa plateasca ! Vulpoi batrin fara caracter!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad