Împrumută bani pentru lemne

Pensiile mici de care beneficiază nu le permit foarte multe lucruri pensionarilor gorjeni. Aceștia abia reușesc să își achite facturile lunare și să își procure medicamentele de care au nevoie. Cele câteva sute de lei pe care le primesc, nu le permit pensionarilor să își asigure un trai liniștit, iar în prag de iarnă, situația este cu atât mai cruntă.
Potrivit reprezentanților Casei de Ajutor Reciproc (CARP) Gorj, foarte mulți pensionari apelează la instituție pentru a-și putea asigura o iarnă călduroasă sau medicamentele de care au nevoie. ,,Pensionarii vin mereu să se împrumute. Motivele sunt aceleași ca întotdeauna, pensionarii se împrumută pentru a avea bani de medicamente, pentru intervenții sau controale medicale, pentru lemne de foc etc. Am înregistrat o creștere destul de mare a numărului de persoane care solicită ajutor financiar, față de anul trecut”, a spus Iulia Cioplea, contabil șef în cadrul CARP.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad