În arest, după ce a prădat călătorii unui tren

Poliţiştii Biroului Transporturi Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi bărbaţi în vârstă de 29, respectiv 31 de ani, suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că în noaptea de 4/5 septembrie, B.N., de 29 ani, din oraşul Reşiţa, judeţul Caraş Severin, în timp ce călătorea cu trenul pe relaţia Arad – Târgu-Jiu – Bucureşti, între staţiile Valea Sadului şi Târgu-Jiu, a pătruns într-un compartiment al trenului unde, profitând de faptul că partea vătămată, R.I., şi fiul acestuia dormeau, ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 3.500 lei, după care a coborât în Staţia CF Târgu-Jiu. Prejudiciul a fost recuperat, fiind ulterior restituit părţii vătămate. Împotriva bărbatului s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
De asemenea, aceiaşi poliţişti au documentat activitatea infracţională a lui G.I., de 31 ani, din municipiul Târgu-Mureş, judeţul Mureş, care, în noaptea de 04/05.09.2013, în jurul orelor 23:30, ar fi pătruns prin efracţie, prin forţarea sistemului de închidere tip lacăt, într-un garaj situat în capătul X al Staţiei CF Târgu-Jiu, din interiorul căruia a sustras două biciclete şi mai multe sticle cu băuturi alcoolice, bunuri a căror valoare a fost estimată la suma de 1.700 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind ulterior restituit de poliţişti. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad