În arest, după ce au furat patru acumulatori auto

Poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Căpreni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras patru acumulatori auto de la punctul de lucru din comuna Hurezani al unei societăţi comerciale.

Ca urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bunurile sustrase se aflau depozitate într-o autoutilitară, suspecţii forţând sistemul de închidere al acesteia. Fiind surprinşi de către administratorul societăţii, însoţit de un angajat, persoanele au abandonat doi acumulatori în curtea punctului de lucru, au escaladat gardul, după care au părăsit zona cu un autoturism. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat trei suspecţi ai infracţiunii de furt, R.I., de 21 ani, R.C., de 20 ani, şi R.M., de 22 ani, toţi din comuna Hurezani. În baza probatoriului administrat, suspecţii au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad