În arest, pentru câteva cartușe cu țigări

Doi rovinăreni au spart un magazin din Târgu-Jiu, de unde au furat câteva cartușe cu țigări. Cei doi au ajuns după gratii pentru furt calificat.

Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, duminică, de un agent de pază al unei societăţi comerciale despre faptul că a fost spart un magazin de pe strada Lt. Col. D-tru Petrescu. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, constatând că autori necunoscuţi au pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o societate comercială, de unde au sustras mai multe cartuşe cu ţigări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat doi suspecţi ai infracţiunii de furt ca fiind D.M., de 37 ani, şi A.A.Ş., de 26 ani, ambii din oraşul Rovinari. Cu ocazia cercetărilor a fost recuperat o parte din prejudiciu, respectiv 72 pachete de ţigări, fiind restituite societăţii prejudiciate. Magistrații au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile, respectiv 30 de zile pentru cei doi hoți.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad