În ce poziţii faci sex dacă el are un penis mic

Aşa cum şi femeile au sâni de mărimi diferite, şi bărbaţii au penisuri de mărimi diferite. Nu puteau fi toţi bine dotaţi de către Mama Natură, aşa că poţi întâlni oricând un bărbat înzestrat cu mai… puţin. Uite cum ar arăta poziţiile de sex cu el, dacă vrei să îl simţi în totalitate:
Misionarul cu genunchii la piept

Din poziţia misionarului, ţine-ţi genunchii strânşi la piept, picioarele cât mai apropiate şi pelvisul orientat către suprafaţa patului. Pentru a realiza acest lucru, nişte perne sub cap te vor ajuta. Astfel, vei simţi mai multă presiune pe peretele superior al vaginului atunci când te penetrează. În acelaşi timp, vei avea senzaţia că vaginul se scurtează, iar iubitul tău acoperă mai mult din suprafaţă atunci când intră.

Tu deasupra

Te poţi mişca în voie când stai deasupra şi tu controlezi cât de mult te penetrează din această poziţie. Penetrarea poate fi adâncă din această poziţie, iar pentru tine va fi foarte comodă pentru că un penis mai mic nu ajunge până la cervix, astfel că nu vei simţi durere.

Sex anal

Dacă nu v-aţi pregătit cum trebuie pentru sexul anal, atunci acesta poate deveni destul de dureros. Totuşi, un penis mai mic are un atu: penetrarea poate fi mai uşoară şi mai puţin dureroasă. Astfel, dacă vrei să îţi satisfaci iubitul şi în acelaşi timp să încerci lucruri noi, sexul anal poate fi o idee bună.

Sex din spate

Stai întinsă pe burtă, cu picioarele întinse şi plasând o pernă sub zona pelvină, astfel încât să stai cu posteriorul uşor ridicat. Mai departe, el va trebui să găsească unghiul potrivit de penetrare, timp în care tu îţi încordezi muşchii pelvieni. Poţi ţine picioarele cât mai apropiate, astfel îl vei simţi mult mai bine.

Cu picioarele în aer
O altă poziţie în care el stă deasupra, iar penisul său pare mai mare este cea în care te ţine de călcâie şi îţi depărtează picioarele, până formezi un V cât mai larg. Astfel, creezi senzaţia unui vagin mai scurt şi vei avea impresia că el este mai voluminos înăuntrul tău. Totodată, vei simţi mai multă stimulare la intrarea în vagin, acolo unde sunt cele mai multe terminaţii nervoase şi vei putea ajunge mai uşor la orgasm.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad