În Târgu Jiu va fi înființat un Centru Național de Informare și Promovare Turistică

În curând, municipiul Târgu Jiu va beneficia de un Centru Național de Informare și Promovare Turistică. Noua instituție se numără printre obiectivele principale ale primăriei Târgu Jiu, iar fondurile pentru realizarea noului proiect vor proveni dintr-un program european care urmărește dezvoltarea orașului Târgu Jiu.
Alături de înființarea Centrului Național de Informare Turistică, în program sunt incluse și alte proiecte precum dotarea cu camere de supraveghere a unui număr de 12 instituții de învățământ din municipiu, precum și anveloparea a 6 blocuri. ,,12 unități de învățământ din Târgu Jiu vor beneficia de sisteme de supraveghere video. De asemenea, avem în curs de evaluare două proiecte, unul care prevede reabilitarea termică a șase blocuri din municipiu, precum și înființarea unui Centru Național de Informare Turistică. Ne dorim ca municipiul Târgu Jiu să continue să se dezvolte”, a spus Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad