Încă un primar liberal din Gorj, hotărât să nu se mai implice în campaniile electorale din 2014

Edilul oraşului Târgu-Cărbuneşti este nemulţumit că în acest an nu a primit bani pentru investiţii de la guvern.

Supărarea e mare în rândul mai multor primari USL din judeţ din cauza faptului că în plan investiţional n-au reuşit să facă prea multe lucruri în 2013. După edilul social -democrat de la Bengeşti Ciocadia, Victor Giogia, şi cel liberal de la Aninoasa, Ilie Petroi, a venit rândul şi primarului PNL de la Târgu –Cărbuneşti, Mihai Mazilu, să anunţe că nu va mai ieşi pe străzile oraşului să facă campanie electorală, anul viitor, pentru alegerile europarlamentare, dar şi prezidenţiale: „Nu am primit un leu. N-am început un nou proiect de investiţii de un an şi jumătate. Acesta este un semnal de alarmă. Să mi se dea bani să fac treabă, să mă pot achita de promisiunile făcute cetăţenilor. Sunt hotărât ca la alegerile de anul viitor să nu mai fac campanie electorală. Eu le înţeleg pe toate, vistieria ţării este goală, dar să înlesnească legislaţia, să putem accesa mai uşor fonduri europene. Am 14 sate care aparţin de oraşul Târgu-Cărbuneşti în care nu e apă, canalizare, nu sunt utilităţi, mă dor aceste lucruri”, a declarat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu- Cărbuneşti.

Dian cere răbdare

Liderul Partidului Naţional Liberal Gorj comentează că primarul liberal Mihai Mazilu are tot dreptul să fie supărat. „Supărarea primarului Mazilu este pe bună dreptate. Nu este singurul edil care are astfel de nemulţumiri, sunt şi edili de la PSD care sunt supăraţi. Sper ca, din 2014, odată cu accesarea fondurilor europene, edilii să-şi îndeplinească investiţiile. Amintiţi-vă că guvernul actual a fost obligat să achite arierate de miliarde de euro, pe care nu noi le-am făcut”, a precizat Dian Popescu.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad