Încasări record la Stațiunea Săcelu

Baza de tratament Săcelu, bazinele şi plaja au fost preluate de la 1 iulie de către Medserv Min, societate la care acţionar este Complexul Energetic Oltenia. De la 1 iulie şi până în prezent, numai din încasarea taxei de intrare a fost obţinută suma de 120.000 de lei.

Foarte mulți turiști au venit în această vară la Stațiunea Săcelu, astfel că de la 1 iulie şi până în prezent, numai din încasarea taxei de intrare a fost obţinută suma de 120.000 de lei. Într-o singură zi, peste 2.500 de persoane au fost prezente la bazinele de la Săcelu. „De la 1 iulie am preluat baza şi de când a fost modernizată plaja oamenii au început să vină în număr mare. Condiţiile sunt mult mai bune, am cumpărat o sută de şezlonguri. Taxa de intrare pentru adulţi este şapte lei, trei lei pentru copii şi cinci lei pentru un şezlong. Am scos 120.000 de lei numai din bilete, 550.000 de lei din cazările la hotel şi 15.000 de lei din cabinetul medical. În zilele în care am avut peste 2.000 de oameni, am lăsat şi accesul liber pentru că nu mai aveai loc unde să pui prosopul. Sperăm ca Săcelu să primească statutul de staţiune balneoclimaterică în curând. Pe plajă, avem un punct medical unde se măsoară gratuit greutatea, înălţimea şi tensiunea şi se acordă asistenţă în caz de nevoie“, a declarat Valentin Mogoe, directorul Medserv Min.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad