Incendiu la acoperişul unei case din centrul municipiul Târgu Jiu

Acoperișul uneia dintre casele naționalizate din centrul municipiului Târgu-Jiu a ars în noaptea de duminică spre luni. Pompierii au luptat cu flăcările două ore și jumătate.

Trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţimi şi un echipaj SMURD, încadrate cu 5 ofiţeri şi 20 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg Jiu, au intervenit aseară, la ora 23.02, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, nelocuită, din municipiul Târgu Jiu, strada Victoriei, proprietatea Anei Maria C.U. Ajunse la locul intervenţiei, pe timpul desfăşurării operaţiunilor de recunoaştere a situaţiei existente, echipajele ISU Gorj au găsit în mansarda clădirii cuprinse de foc, dormind, o persoană de sex masculin, Vasile Virgil. C. Acesta a fost evacuat de către pompierii militari, înainte să se intoxice cu fum, nefiind nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza observării târzii a incendiului, precum şi a densităţii foarte mari a materialelor combustibile (lemn uscat şi deşeuri), incendiul a cuprins în întregime acoperişul casei. În incendiu au ars elementele combustibile ale acoperişului casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă pe cca. 650 mp. Cauza probabilă a incendiului este: „flacără – focul deschis în spaţii închise”. Intervenţia a durat aproximativ două ore şi jumătate.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad