Încep balurile bobocilor

Liceele gorjene încep să își numere bobocii. Primele săptămâni din anul școlar sunt în fiecare an săptămânile în care liceele se întrec în petreceri. Mai exact, sunt săptămânile în care fiecare liceu organizează tradiționalul „Bal al bobocilor”. Anul acesta, lista petrecerilor este deschisă de către Liceul Energetic din Târgu Jiu. Astfel, pe data de 31 octombrie, cei care vor să se distreze sau să afle care este cea mai frumoasă dintre „boboacele” liceului sunt invitați la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, acolo unde organizatorii promit că vor face un spectacol pe cinste.
Invitații speciali ai evenimentului sunt cei patru membri ai trupei CIA (Craiova Independent Artists). Evenimentul organizat la Casa de Cultură va fi urmat și de un after party, o petrecere care se va ține într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Târgu Jiu.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad