Începe noul an școlar și încă se lucrează în școli

Din păcate, lucrările de reabilitare și modernizare a unităților școlare din Gorj nu au fost finalizate peste tot. Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la debutul noului an școlar, în unele unități, lucrările sunt în toi.

Vor începe școala printre mormane de moloz și muncitori grăbiți, dar totuși dezinteresați să își termine treaba. În această situație vor fi elevii din Mușetești și Bumbești-Jiu. În urmă cu aproximativ două săptămâni, din ordinul Prefectului de Gorj, au fost alcătuite mai multe comisii de verificare a unităților școlare și a stadiului în care se află pregătirile pentru noul an școlar. Membrii comisiilor au raportat prefectului că la unele unități școlare au fost constatate nereguli. „La baza sportivă a Școlii Gimnaziale nr. 1 Mușetești și la Colegiul Mihai Viteazu din Bumbești-Jiu încă nu s-au finalizat lucrările de reabilitare și reparații. Ele trebuie urgentate. Mai avem lucrări nefinalizate și la Urdari. La Dragotești se lucrează la alimentarea cu apă, din câte știu. Au mai fost depistate câteva probleme la unități școlare. La unele școli se lucrează la împrejmuire, ca de exemplu la Bălănești, Mușetești, Telești și Vladimir. O parte a acestor aspecte au fost rezolvate, altele sunt în curs”, a spus Ion Ișfan, șeful învățământului gorjean.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad