Incredibila peșteră din Bulgaria care imită pântecul femeii

Natura a demonstrat de numeroase ori că deține o capacitate infinită de modelare a vieții, dar și a locului unde se petrece aceasta. Terra a devenit astfel un paradis verde situat în pustietatea absolută a sistemului nostru solar.

Descoperită din întâmplare

Una dintre misterioasele capodopere naturale se regăsește în Bulgaria. Este vorba despre o peșteră, supranumită și „Peștera Pântec” sau „Vagin”, datorită formei pe care o deține. Această peșteră este de-a dreptul incredibilă, pentru că imită cu lux de amănunte pântecul unei femei. Peștera a fost descoperită din întâmplare în anul 2001 și este situată în apropierea satului bulgăresc Nenkovo. Conform arheologilor, „Peștera Pântec” a fost folosită de traci, care dețineau un cult aparte pentru tot ceea ce însemna femeia. Deschiderea peșterii are forma exactă a unui vagin, care conduce într-o peșteră adâncă de 22 metri și cu o lățime de 2,5 metri. Pe pereții interiori ai peșterii se poate observa cum un pârâu își croiește drum. Aceasta fenomen imită perfect ceea ce se întâmplă în interiorul unui vagin. La capătul peșterii se află un altar sculptat de 1,3 metri înălțime care simbolizează uterul în sine.

Falusul creat de razele soarelui

Pentru ca misterul incredibilei peșteri să fie de-a dreptul șocant, la ora prânzului, când Soarele se află în cel mai înalt punct de pe cer, razele de lumină formează o umbră care seamănă cu un falus. Cu cât Soarele se deplasează mai mult pe cer, cu atât falusul crește pentru ca într-un final să ajungă tocmai la altarul care reprezintă uterul. Interesant este că doar în anumite luni ale anului, atunci când Soarele este îndepărtat de Terra, falusul se mărește atât de mult încât ajunge la uter. Această peșteră incredibilă care se presupune a fi fost modelată de natură demonstrează încă o dată faptul că viața este un fenomen incredibil, la care au contribuit diverse „puteri” necunoscute pentru ca ea să existe.

www.efemeride.ro

Categoria: Mistere

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad