Înjurături ca la ușa cortului! Suporterii FC Universitatea Craiova, amendați de jandarmi

La sfârșitul săptămânii trecute, în timpul desfășurării partidei de fotbal F.C. Universitatea Craiova – Minerul Motru, în minutul 70, un grup de circa 11 suporteri ai echipei F.C. Universitatea Craiova au început să folosească expresii și cuvinte jignitoare la adresa oficialilor echipei mai sus menționate, aruncând cu obiecte în teren, motiv pentru care au fost evacuați din incinta stadionului și conduși la sediul Poliției Municipiului Motru. Efectivele de jandarmi au sancționat contravențional 2 suporteri cu avertisment scris și 9 suporteri, cu amendă în valoare de 150 lei pentru fiecare suporter.

Categoria: Eveniment

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Popa Tatu says:

  Psihologia castravetelui din curtea GJMb Craiova!

  Trecută prin focul vieţii precum Katiuşa prin frontul german, duduia din istorisirea asta a învins toate obstacolele, căţărându-se până în poziţia de ofiţer specialist I – psiholog al cunoscutei Grupări de Jandarmi Mobile Craiova, pe numele militar UM 0449 Craiova.
  Născută în Motru, oraş cu adânci tradiţii în „trosneală”, duduia nu şi-a uitat nici acum prima dragoste: castravetele! După o serioasă practică cu dicotiledonate pe marginea drumului, sub atenta îndrumare a mamei personale ( o experimentată secretară a minerilor lui Cosma!), tânăra grădinăreasă a urmat cursurile unei ilustre facultăţi, situată într-un centru universitar cu tradiţii istorice: Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din Petroşani!
  Prin bună-voinţa rinocerului aflat la acea vreme în poziţia de comandant, a reuşit performanţa de a câştiga prin concurs postul de psiholog la GJMb Craiova. Beneficiind de susţinerea mai tânărului viitor comandant, astăzi ajuns la cimitirul elefanţilor, tânăra psiholoagă a înţeles repede că se află deasupra multora din curte, dar mereu sub comandant! Numai că, împinsă de entuziasm şi devotament faţă de şef, a intrat în multe jocuri periculoase, în urma cărora există riscul major să alunece rău pe gheaţă! Acum, nu că s-ar prăpădi cineva de grija duduiei, dar o întrebare tematică nu strică: câtă apă conţine castravetele? Până primim răspunsul, îi reamintim doamnei psiholog că este cazul să-şi ia în serios funcţia. Dacă nu poate, din cauză de murături, să ne lase! Spre deliciul cititorilor, vom veni cu detalii de natură penală! UM 0962, se aude?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Popa Tatu says:

  Pentru-ca tot vorbim de jandarmi, poate ne spune ministrul Stroe ( acelasi cu cel care se infoia la inceputul mandatului la “mafia din politie”!) cum se face ca in locul pensionarului ION a fost adus la CRAIOVA col. ANDREIANA, un personaj FARA NICI O EXPERIENTA in operativ! Acest colonel a lucrat numai pe linie de invatamant, avand marea calitate de fin al lui ION! Gurile rele spun ca postul de la DRAGASANI a fost eliberat de ANDREIANA pentru a face loc colonelesei MARIA CRANGUS, nimeni alta decat sotia inculpatului general CRANGUS! Despre aceste manevre nu a fost informat ministrul Stroe de catre “organili abilitate”?

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad