Instalare cu forța a sondelor Chevron!

Utilajele Chevron au ajuns în această dimineață, la ora 8.00, la Pungești- Vaslui. „Anuț important și trist” este titlul acestui eveniment descris de Starea Națiunii.

“Pentru a ajunge la locul cu pricina trebuie sa treaca pe un teren de circa 700 de metri din domeniul public, apoi ar trebui sa treaca peste un paraias si sa construiasca un podet. Pentru a-l construi le trebuie un studiu de mediu, un studiu de impact, si ei nu au asa ceva. Cu toate acestea si-au adus deja utilajele”.

”Peste 450 de persoane din satul Pungesti, judetul Vaslui, tin piept, de cateva ore, jandarmilor si utilajelor de la Chevron, care doresc, in continuare, sa instaleze sondelepentru forarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica. Oamenii sustin, in continuare, ca nu vor ceda si nu vor pleca pana cand compania nu isi va retrage utilajele.

Jandarmii plătiţi să ne apere pe noi, formează strategic un cordon uman pentru a apăra maşinile duşmanilor ce transportă  utilajele de fracturare hidraulică ale companiei Chevron, pentru  a fi instalate în perimetrul concesionat de la primarul localităţii!”, arată publicația online, Starea Națiunii. Mai multe pe http://stareanatiunii.com/macel-la-pungesti-au-venit-utilajele-chevron-video.html

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad