Interpreta Maria Loga, experiență inedită: a fost ciobăniță pentru o zi


Interpreta de muzică populară Maria Loga și-a uimit, zilele trecute, fanii de pe pagina sa de socializare. Îndrăgita artistă a postat pe Facebook o serie de fotografii în care apare altfel decât o cunoaște publicul. Solista Ansamblului „Doina Gorjului” a lăsat portul popular și a îmbrăcat pentru câteva minute un costum specific ciobanilor.

Maria Loga se numără printre artiștii care, deși au o carieră impresionantă, au rămas oameni modești. De curând aceasta a petrecut o zi minunată în compania bunilor săi prieteni, familia Babu, proprietarii unei stâne situate pe Transalpina. Vizita i-a oferit îndrăgitei interprete ocazia să îmbrace haine de cioban, să se relaxeze și să servească mâncăruri specifice stânelor. „Marioara Babu— o gazdă minunată, o băciță cu un suflet minunat!!! Sunt o norocoasă că am cunoscut astfel de oameni!!! O zi minunată petrecută alături de prieteni dragi!!! Stâna Ștefanu, Transalpina – Gorj!!! Cea mai bună brânză, cel mai gustos tocan, cel mai bun balmoș, cea mai delicioasă pălincă!!! Gazde primitoare !!! Oameni minunați!!!”, a scris interpreta pe pagina sa de socializare. Așa cum era de așteptat, din program nu au lipsit nici cântecele interpretate de îndrăgita artistă.

A câștigat primul trofeu la 16 ani

Maria Loga și-a început cariera artistică la o vârstă foarte fragedă, iar la 16 ani a câștigat primul trofeu important, trofeul Festivalului – Concurs ,,Jiule, pe malul tău”. Începând cu anul 1995, interpreta a devenit membră a Ansamblului Profesionist ,,Doina Gorjului” din Târgu Jiu. Solista are o carieră muzicală complexă,  în palmaresul său numărându-se foarte multe premii importante și peste 15 albume muzicale.


Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad