„Întorc bărbaţi capul după mine chiar şi când sunt cu soţul meu!”Află cine spune asta

E blondă, e frumoasă, iar vocea sa a făcut-o cunoscută la nivel național. A fost model profesionist, dar a renunţat la cariera în modelling pentru cariera muzicală. De curând s-a căsătorit şi se declară o femeie împlinită pe toate planurile. Talentul său, dar şi aspectul fizic o trimit în topul interpretelor de muzică populară preferate de publicul masculin. Ornela Pasăre este una dintre artistele care au reuşit să îşi clădească o carieră prin forţele proprii.

Conştientă de atuurile fizice cu care a înzestrat-o Mama Natură, Ornela  spune că este mândră că este percepută ca fiind o femeie frumoasă şi că deseori i se întâmplă să fie fluierată chiar şi atunci când este împreună cu soţul ei. ,,E frumos să fii percepută ca fiind o femeie frumoasă! Mi se întâmplă să întoarcă bărbaţii capul după mine sau să fluiere chiar şi atunci când sunt împreună cu soţul meu pe stradă, dar soţul meu nu este gelos, este mândru că are o femeie frumoasă lângă el”, a declarant Ornela Pasăre pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”.
Interpreta de muzică populară spune că face mici eforturi pentru a-şi menţine forma fizică. ,,Pentru a  arăta aşa cum arăt, mănânc foarte multe salate, peşte, fructe, legume, iar în fiecare seară alerg cu soţul meu prin parc. Nu mai am aceleaşi dimensiuni ca atunci când practicam modellingul şi măsuram 90-60-90. Am renunţat la modelling pentru cariera muzicală. Sunt foarte mulţumită de felul în care arăt, dacă mă menţin aşa, sunt foarte mulţumită”, a spus Ornela Pasăre.

„Mi-am clădit cariera prin ceea ce cânt”

Ornela Pasăre e din Târgu Jiu, are 28 de ani şi cântă de la vârsta de 14 ani. „Mulţi prieteni m-au întrebat de ce nu cânt muzică uşoară, pentru că, zic ei, aş avea succes, mai ales că mă ajută aspectul fizic. Dar eu prefer populara şi cred că în muzică, talentul contează mai degrabă decât fusta scurtă. Eu mi-am clădit cariera prin ceea ce cânt, nu prin aspectul fizic”, declara Ornela Pasăre în urmă cu câteva luni, potrivit ziarului Click.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad