Între judecătorie şi tribunal, echipa lui Mititelu a luat 3 puncte

FOTO: micapi.ro

La finalul săptămânii trecute, Adrian Mititelu a fost la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Ieri, alături de jumătate din echipă a luat drumul Tribunalului Craiova. Între timp, echipa sa a câştigat trei puncte.

E o perioadă agitată şi plină de emoţii pentru patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu. Atât în plan sportiv, unde echipa sa a jucat şi câştigat derby-ul cu „trădătorul“ Claudiu Niculescu, dar în special în plan juridic. La finalul săptămânii trecute, Mititelu a fost prezent la Bucureşti, la Judecătoria Sectorului 2, pentru procesul dezafilierii în care se judecă cu capii FRF. A fost prima întâlnire tete-a-tete cu Dragomir, după mai bine de doi ani. Nu au ieşit scântei, iar decizia judecătorilor nu a fost pe placul patronului oltean: un nou termen de judecată pe 7 noiembrie.

Şi-a adus angajaţii (cu crampoane) la Tribunal

Ieri, Mititelu a făcut „scăriţe“ la Tribunalul Dolj. Nu singur, ci împreună cu jumătate din lotul lui Napoli. Scopul vizitei: se judeca recursul formulat de avocatul său împotriva sentinţei Judecătoriei Craiova, prin care echipa sa nu primea dreptul de a disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Ion Oblemenco“. Magistraţii nu au pronunţat încă verdictul, pretextând că mai au nevoie de ceva timp pentru a analiza dosarul. Astfel, decizia a rămas în pronunţare, urmând a fi luată în cursul acestei săptămâni. Pentru Fanatik, Mititelu a spus: „Sper să am câştig de cauză, deoarece fotbaliştii mei au tot dreptul să joace şi să se antreneze pe Ion Oblemenco. Am băgat banii familiei mele în terenurile de antrenament, vestiare şi în refacerea gazonului terenului central, pe care acum evoluează alţi fotbalişti care nu au nimic în comun cu spiritul adevăratei Universitatea Craiova”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad