Invincibilii lui Napoli

FC Bihor Oradea – FC Universitatea Craiova 1-1
Au marcat: Lukacs 31 / Săceanu 1 (pen.)
FC Bihor: Smaranda – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Mintaş, Lupu – M. Popa – S. Ianc (79 Mihuţ), Bic (71 Hadăr), Sfârlea – R. Lukacs (88 F. Lukacs), Fl. Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiţ
FC Universitatea: Hotoboc – Acka, S. Buşu, Ciucă (cpt.) – Mitic, Mîrzeanu, Săceanu, Cruceru (60 Frăsineanu) – Ripoli (90 Bălan), Baird (52 Stoianof), Goge. Antrenor: Nicolo Napoli
Au arbitrat: Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara); Imre-Laszlo Bucşi şi Joszef Peter (ambii din Sfântu Gheorghe)

FCU Craiova a reuşit o remiză pe terenul celor de la Bihor Oradea. Drept urmare, după 5 runde, trupa lui Nicolo Napoli rămâne neînvinsă.

Nici nu se aşezaseră bine în teren cele două echipe, că FC U Craiova avea deja 1-0. Goge a scos penalti în minutul 1 al disputei de la Oradea, iar Săceanu a transformat. Însă la cabine s-a intrat la egalitate, restabilită de vârful bihorenilor, Lukacs. În partea secundă, tabela nu a mai fost modificată, aşa că partida s-a încheiat nedecis, 1-1.

Ghiţ: „Este un rezultat echitabil“

Antrenorul formaţiei-gazdă, Gheorghe Ghiţ, s-a arătat mulţumit de remiza obţinută în compania oltenilor: „A fost un meci în care şi puteam să câştigăm, şi puteam să pierdem. După 0-1 am reacţionat bine, am marcat. Am făcut o primă repriză mai bună, în a doua am presat, dar pe sfârşit, pe fondul unor greşeli personale, puteam şi să pierdem. Culmea e că în sistemul 4-4-2 ne-am creat ocazii mai puţine decât în 4-3-3, pentru că schimbările pe care le-am făcut se pare că nu au fost chiar atât de inspirate. Am gândit că o să creăm presiune pe cei doi fundaşi centrali, dar astăzi nu ne-a ieşit. Am avut şi câteva ocazii să tranşăm meciul în favoarea noastră, prin Bic, Pop şi Lukacs. Una peste alta, a fost un rezultat echitabil. Eu cred că suntem în creştere ca joc, dar asta trebuie să se vadă şi în rezultate“.

Napoli: „Suntem în grafic“

Şi antrenorul italian al celor de la FC Universitatea Craiova s-a arătat mulţumit cu remiza. Napoli a spus: „A fost un meci foarte echilibrat. Am reuşit să obţinem un penalti în primele minute, dar nu am avut posesia mingii în prima repriză, nu ne-am creat ocazii de gol. Oradea a făcut o primă repriză foarte bună, a stat bine în teren, are jucători foarte buni. În repriza a doua am încercat să câştigăm meciul, am avut două-trei ocazii de gol, dar nu am reuşit să marcăm. Consider că a fost un rezultat echitabil, iar cu acest punct câştigat la Oradea, FC Universitatea Craiova se află în grafic“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad