Ion Călinoiu: „Condescu să-și dea demisia de la Pandurii!”

Președintele Consiliului Județean Gorj spune că Liviu Andrei are un optimism nejustificat crezând că va ocupa, până la urmă, postul de manager general al clubului Pandurii.

Șeful județului vine cu o nouă reacție la ultimele evenimente petrecute la echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu. Ion Călinoiu a criticat, în weekend, decizia luată de președintele Consiliului de Administrație al clubului Pandurii de a-l prezenta, imediat după partida Pandurii- Gaz Metan Mediaș, pe fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, ca manager general al echipei de fotbal. Președintele Consiliului Județean a spus că Marin Condescu a făcut un lucru abuziv. Acum, Ion Călinoiu este și mai dur în declarații. Spune că liderul Federației Naționale Mine Energie a avut de-a lungul anilor numai idei năstrușnice și diversioniste. Președintele executiv al Partidului Social Democrat îi cere demisia lui Marin Condescu. „Ceea ce am spus eu s-a adeverit. S-a demonstrat asta prin faptul că primarul Florin Cârciumaru s-a retras din Adunarea Generală a Acționarilor a clubului Pandurii. Asta arată că Marin Condescu a luat o măsură nepotrivită, fără acoperire financiară pentru a face o asemenea angajare pe un post care nici nu există în organigramă. A fost încă una din ideile năstruşnice şi diversioniste ale lui Marin Condescu, menite să creeze vâlvă, aşa cum a fost şi cea referitoare la protocolul USL-FNME. Optimismul lui Liviu Andrei nu are niciun temei pentru că CEO nici măcar n-a fost consultat. Sunt convins că Florin Cârciumaru şi Viorel David vor susţine, alături de reprezentanții Complexului Energetic Oltenia, performanţa la Pandurii. Nu cred că Marin Condescu și Liviu Andrei îl vor convinge pe Florin Cârciumaru să revină în AGA. E normal ca Marin Condescu să demisioneze din fruntea clubului de fotbal, a scăpat situaţia din mână”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gigi says:

    calinoiu sa se ocupe de C.S.Vilcea,nu de pandurii. De Pandurii sa se ocupe gorjenii,nu vilcenii !

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad