Ion Călinoiu, în AGA, la Pandurii

• Marin Condescu, îndepărtat într-o săptămână!

După propunerea făcută de  managerul CEO, Laurenţiu Ciurel – revenirea Consiliului Judeţean în acţionariatul de la clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu,  şeful instituţiei, Ion Călinoiu, va răspunde afirmativ.

Acesta a declarat aseară că solicitarea va fi supusă aprobării în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean din această lună, Ion Călinoiu urmând să reprezinte instituţia în Adunarea Generală a Acţionarilor.

„La club nu se mai ia nicio decizie”

Preşedintele CJ Gorj a spus că propunerea lui Laurenţiu Ciurel este acceptabilă, mai ales că este vorba despre stabilitatea clubului: „A fost o discuţie, nimic oficial deocamdată. O să acceptăm această propunere pentru stabilitatea clubului. Consiliul Judeţean a fost membru fondator în trecut. La vremea aceea m-am retras, fiindcă baschetul şi handbalul aveau nevoie de o mai mare finanţare, la Pandurii fiind direcţionate majoritatea fondurilor. Am considerat atunci că şi echipele de baschet şi de handbal au nevoie de sprijin. Acum, având în vedere unde s-a ajuns – la club nu se mai ia nicio decizie, conturile sunt goale, totul este blocat, după cum ştiţi, voi accepta solicitarea managerului CEO, mai ales că Laurenţiu Ciurel nu vrea să mai acorde finanţarea clubului în condiţiile în care fondurile sunt gestionate în continuare de Marin Condescu. Deci, voi răspunde afirmativ”, a mai declarat Ion Călinoiu.

Conturi goale

Surse credibile vorbesc despre schimbarea lui Marin Condescu în cel mult o săptămână, fiindcă situaţia actuală a clubului impune acest lucru. CE Oltenia  este principalul finanţator al clubului condus de Marinm Condescu, însă managerul Ciurel a oprit acordarea fondurilor, neavând încredere că acestea vor fi cheltuite corect. Laurenţiu Ciurel a precizat răspicat că are încredere în Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv, şi nu în Marin Condescu, şef al CA. Pandurii Lignitul a ajuns într-o situaţie extrem de dificilă, antrenorul echipei târgujiene, Cristi Pustai încercând să tragă un semnal de alarmă în acest sens: „Sper ca săptămâna aceasta să se termine totul, să se ajungă la o concluzie. Sunt blocate conturile, trebuia făcute plăţi pentru charter, hoteluri, raportări la UEFA”. Unul dintre membrii CA din partea CE Oltenia, Mihai Prunariu, a declarat: „Nu vreau, sub nicio formă, ca discuţiile care vizează exclusiv modul de administrare a clubului să afecteze echipa de fotbal şi banca tehnică şi înţeleg preocuparea domnului Pustai în acest sens. Cu privire la conturile clubului, acestea nu sunt blocate, sunt goale”.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Lev says:

    Nu-i de vina agronomul…ca va fi incompatibil!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad