Ion Călinoiu: Liviu Andrei a greșit când a acceptat postul de manager la Pandurii

• Subprefectul Capitalei îl contrazice pe vicepreședintele Partidului Social Democrat

Discuțiile în ceea ce privește postul de manager al clubului Pandurii continuă. Șeful județului a fost primul care a reacționat dur, după ce președintele pandurilor, Marin Condescu, l-a prezentat pe fostul prefect de Gorj ca fiind viitorul manager al clubului de fotbal. Ion Călinoiu a spus, la vremea respectivă, că boss-ul gorjenilor a comis un abuz.

Președintele Consiliului Județean Gorj nu-și schimbă părerea și susține în continuare că Liviu Andrei nu are ce căuta în conducerea clubului gorjean de fotbal. „Este o greșeală a lui Liviu Andrei pentru că a acceptat postul de manager general al clubului Pandurii. Atât domnul Florin Cârciumaru, cât și Viorel David au spus foarte clar că au fost de acord ca fostul prefect să vină la echipa de fotbal, însă toate aceste lucruri ar fi trebuit stabilite într-o ședință a Adunării Generale a Acționarilor, conform statutului, nu cum s-a procedat imediat după meciul cu Gaz Metan Mediaș, când Marin Condescu a făcut acea conferință de prezentare ad-hoc. Liviu Andrei nu trebuia să accepte postul până nu erau lucrurile stabilite foarte clar. Momentul prezentării a fost nefericit. Dacă respecta procedurile, nu avea nimeni nimic de comentat.  Ar fi o prostie ca Liviu Andrei să vină pe funcţia de la Pandurii. În perioadă de criză nu mai faci o cheltuială în plus, înfiinţând un nou post. Sunt destui directori la clubul de fotbal care fac față problemelor de la Pandurii”, afirmă președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Calinoiu.

Andrei așteaptă să fie chemat la Pandurii

Subprefectul de București a venit cu o replică după noile declarații la adresa sa, venite din partea lui Ion Călinoiu. „Ce treabă am eu cu criza de la Pandurii? Nici nu cred în această criză. Nu am greşit când am acceptat postul. Sigur că mai vin la Pandurii. Aștept să fiu chemat. Este inadmisibil aşa ceva. Nimeni de la Bucureşti nu poate să creadă ce se întâmplă la Gorj, în acest moment în care echipa are nevoie de linişte să facă performanţă. Se încearcă destabilizarea clubului de fotbal. Nu ştiu de către cine. E un lucru normal că Marin Condescu a fost chemat la audieri. Oamenii legii își vor face datoria. Eu nu cred că sunt probleme penale la clubul Pandurii”, a declarat Liviu Andrei.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. jan says:

    da da da

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad