Ion Călinoiu: Nu am dat comandă politică ca Marin Condescu să fie anchetat

Șeful județului neagă acuzațiile pe care președintele clubului Pandurii i le-a adus în weekend.

Președintele Consiliului Județean Gorj a reacționat după ce șeful pandurilor, Marin Condescu, a adus duminică, într-o conferință de presă, mai multe acuzații la adresa sa. Marin Condescu a dezvăluit că fiul lui Ion Călinoiu a furnizat, prin farmacia pe care o deține, medicamente la clubul Energia Rovinari în valoare de circa șapte miliarde de lei vechi. Șeful județului l-a corectat pe Marin Condescu și a spus că la clubul Energia Rovinari, farmacia fiului său a livrat medicamente de doar opt sute de milioane de lei vechi, nu de șapte miliarde. „Nu este adevărat ce a spus Marin Condescu. Să-mi dea el restul de bani de până la 7 miliarde de care vorbește. I-am zis fiului meu să prezinte facturi pentru a arăta că adevărata valoare este de 800 de milioane de lei vechi. Marin Condescu trebuie să își susțină nevinovăția în fața organelor statului. Eu nu am vorbit cu procurori sau cu polițiști să îl ancheteze pe Marin Condescu sau pe altcineva. Doamne ferește de așa ceva!”, a comentat Ion Călinoiu.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gorjanul says:

  Cine te mai crede ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Gigi says:

  Sunt ptini, putini bani pe medicamente ! Majoritatea oamenilor nu pot sa-si tina copii la scoala,iar pt odrasla presedintelui cons jud is putini 800 mil pe niste medicamente !
  Oare o fi castigat licitatia !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. durca says:

  ce fata de CAP-ist ai neneee!!! parca sugi din…biberon! nu ca nu ti-ar placea!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad