Ion Călinoiu și Dian Popescu continuă războiul declarațiilor

Președintele executiv al Partidului Social Democrat își menține declarațiile critice la adresa liberalilor făcute pentru site-ul pesurse.ro, dar susține că nu se poate vorbi de ruperea USL. Liderul liberalilor gorjeni îl acuză pe Ion Călinoiu că atacă uniunea din interior.

Spiritele sunt tot agitate între vicepreședintele Partidului Social Democrat și președintele Partidului Național Liberal Gorj. Ion Călinoiu nu vrea nici în ruptul capului să își retragă cuvintele spuse acum două săptămâni jurnaliștilor site-ului pesurse.ro, când a vorbit de faptul că nu-l susține cu toată inima pe liderul PNL, Crin Atonescu, la alegerile prezidențiale, dar a lansat și un atac la adresa oamenilor cu funcții înalte care au avut cătușe la mâini. Liderul PSD afirmă că trebuie lăsate orgoliile și sentimentele deoparte pentru ca USL să meargă în continuare bine. „Proiectul Uniunii Social Liberale trebuie dus până la capăt, altfel va fi un eșec și mai mare pentru partidele angrenate în această uniune. Trebuie să lăsăm deoparte orgoliile şi sufletul şi să mergem pe proiectul asumat, chiar dacă ne e mai aproape maioul decât cămaşa. Nu am spus că sunt nemulțumit de Crin Atonescu. Sunt un om disciplinat, respect regulile jocului și îl voi vota la prezidențiale, dar îmi pare rău că nu am posibilitatea de a vota candidatul PSD”, a declarat președintele executiv al  PSD Gorj, Ion Călinoiu.

Fără oameni cu cătuşe la mâini, în funcții

Ion Călinoiu accentuează încă o dată ceea ce a spus înainte de a intra în concediu, că nu mai trebuie puşi în funcţii oameni care apar pe posturile de televiziune sau în ziare cu cătuşele la mâini, chiar dacă sunt buni profesionişti. „Aici nu e vorba de imaginea USL, ci de susţinerea de care alianţa are nevoie pentru a-şi realiza proiectele. Dacă punem oameni în funcții după ce îi vede lumea cu cătușele la mâini, și nu spun în care partide, atunci ce încredere mai pot avea oamenii în noi? Dacă Dian Popescu s-a supărat după declarațiile mele, înseamnă că îl deranjează adevărul”, a mai spus vicepreședintele PSD.

Dian Popescu: Eu nu pot minți populația. Călinoiu face declarații populiste

Președintele Partidului Național Liberal Gorj nu se dezminte nici de această dată și îi dă o nouă replică președintelui executiv al Partidului Social Democrat. „Întrebaţi-l pe domnul Călinoiu când este serios? Când atacă USL-ul din interior sau când face astfel de declaraţii populiste, spunând că nu se pune problema ruperii Uniunii Social Liberale? Dacă n-are gânduri ascunse şi nu se ocupă cu jonglerii ieftine, atunci să aplice protocolul USL! Voi pune în discuția conducerii centrale a Partidului Național Liberal și derapajele din cadrul Complexului Energetic Oltenia, lucruri de care domnul Călinoiu nu este deloc străin”, a declarat Dian Popescu. Liderul PNL Gorj se amuză pe seama replicii date de Ion Călinoiu: „E mai aproape maioul decât cămaşa”. „Sincer, mă plesnește râsul când aud această replică, sigur domnul Ion Călinoiu a luat-o de pe vreun blog. Nu cred că provine din propria-i gândire’’, mai spune Dian Popescu.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sonia says:

    vin catusele catre tine IOANE, ai nenorocit spitalul judetean cu inculta aia de directoare medicala, sa-ti fie rusineeee

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad