Ion Fugaru: Tudor Barbu are pierderi de memorie


Senatorul de pe Colegiul numărul 1 şi fostul viceprimar al oraşului Târgu- Cărbuneşti au intrat în conflict.

Fostul democrat-liberal de la Târgu – Cărbuneşti a aprins scânteia care a pornit un schimb de replici incendiare cu senatorul Partidului Conservator. Ion Fugaru a declarat, săptămâna trecută, că Tudor Barbu l-a contactat şi i-a făcut o ofertă de a veni în PC. Când a auzit de spusele fostului viceprimar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, senatorul a luat foc. „N-aş fi avut niciun motiv să invit la Partidul Conservator un pedelist. Am obosit, când eram la PPDD, să stau într-un partid condus din penitenciar de un fost lider PDL. N-am vorbit niciodată cu Fugaru. Eu nu fac politică cu un neica nimeni. Nu ştiu cine este domnul Ion Fugaru. Am înţeles că a fost dat afară de pe la toate partidele la care a fost. Nu cred că are vreo calitate care să-l recomande. Vă daţi seama de valoarea lui Fugaru, dacă nu a fost în stare să ajungă nici măcar primar la Târgu- Cărbuneşti”, a tunat Tudor Barbu.

Senatorul are pierderi de memorie

Ion Fugaru a reacţionat după ce Tudor Barbu l-a făcut cu ou şi cu oţet. „Acest om a ajuns degeaba senator. E păcat. Are pierderi de memorie. Să-şi aducă aminte când a venit la Târgu-Jiu preşedintele PC, Daniel Constantin. E clar că Tudor Barbu nu are minte. Ştie că am candidat la primăria Târgu- Cărbuneşti, dar nu-şi aduce aminte de mine. Păcat! Nu vreau să intru în polemici cu acest senator. Să-i pune-n fund Tudor Barbu pe cei care nu m-au lăsat să candidez din partea PPDD la parlamentare. Acum eu aş fi fost senator, iar el ar fi fost ziarist pe nu ştiu unde”, a spus , în replică, Ion Fugaru.


Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad