Ion Gruescu, mâhnit că o parte a presei i-a denaturat declarațiile

Primarul comunei Negomir este supărat că unii jurnaliști nu au transmis corect informațiile pe care acesta le-a dat despre Cariera Jilț Nord.

Ion Gruescu a făcut săptămâna trecută câteva comentarii pe marginea situației în care se află în acest moment Cariera Jilț Nord. Primarul comunei Negomir a spus că administrația CEO caută soluţii pentru ca minerii să nu intre în şomaj tehnic. Edilul a precizat că avut discuţii în acest sens cu managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, şi cu directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie. Într-un cotidian local a apărut ulterior un articol în care cei doi directori din cadrul Complexului Oltenia erau acuzaţi de minciună. Ion Gruescu s-a arătat deranjat de materialul scris. „Sunt supărat  de cele apărute în presă, mai ales că situaţia la Complexul Oltenia este grea. CEO a prins, de la înfiinţare, o perioadă foarte dificilă. Dar s-au luat măsuri bune. Zbaterea asta, de a nu se ajunge la şomaj tehnic, s-a transformat într-un lucru urât. Eu am un respect deosebit faţă de Laurenţiu Ciurel, cu care colaborez foarte bine. Declarațiile mi-au fost scoase din context. Sunt mâhnit”, a declarat primarul comunei Negomir, Ion Gruescu.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    Saracul de el , uite cum ii curg lacrimile de ,,,,mahnire .

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. gicu says:

    taranu e pe camp,TARANU e pe camp,ura draguta mea,taranu e pe camp!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad