Ion Răuț, cu mandat în AGA la CS Pandurii

Conducerea CE Oltenia, finanțatorul principal al CS Pandurii Târgu Jiu, a stabilit că în ședința Adunării Generale a Acționarilor (AGA) va fi mandatat să reprezinte compania directorul de Resurse Umane, Ion Răuț.

Întrunirea AGA va avea loc în data de 24 iulie, când una dintre propunerile reprezentantului CEO va fi cea de schimbare a șefului Consiliului de Administrație al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu: „În AGA, Ion Răuț se va prezenta cu mandat din partea CEO. Nu există nicio schimbare în acest sens”, a declarat Aurel Medințu, membru în Directoratul CEO, care a făcut referire la solicitarea lui Marin Condescu, anume ca societatea să fie reprezentată în AGA de managerul Laurențiu Ciurel.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. CETATEAN says:

    SA-I DEA IN TOATE SI PESTE TOT MANDATE MARELUI SECURIST RAUT CA-I SARAC .IN TOATE PERIOADELE CIT A FOST DIRECTOR A FACUT NUMAI MAGARII SI FACE SI ACUM .CREDEAM CA USL SINT ALTFEL DECIT PDL DAR NICI O DEOSEBIRE .SA NU MAI CREADA CA VOR MAI PROMI ATITEA VOTURI CITE AU LUAT IN MANDATUL ASTA.TOTI SUNT NISTE MAFIOTI.

    Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad