Ion Ruşeţ – resemnat că angajații CEO nu vor primi al doilea pachet de performanță

Prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie speră ca minerilor și energeticienilor să le fie acordată prima anuală de Crăciun.

Conform Contractului Colectiv de Muncă din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pentru a fi deblocate pachetele de performanţă, trebuia ca CEO să producă 9 milioane de Megawați/oră până în luna august. Pentru a primi integral cele 27 de sporuri rămase şi incluse în pachetele de performanţă, colosul energetic ar trebui să producă 17 milioane de Megawați/oră până la sfârșitul anului în curs. Administrația Complexului Energetic Oltenia a anunțat deja că decât să dea pachetele de performanță promise, mai bine păstrează locurile de muncă ale angajaților. Prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie a înțeles acest lucru. „Personal, sunt conștient că pachetul doi de performanță nu poate fi acordat. Urmează să negociem cu administrația ca lucrătorii să beneficieze de prima de la finalul anului”, a declarat Ion Rușeț. Liderul sindical consideră că e nevoie în continuare de semnarea unui protocol cu administrația CEO. „Nu am semnat deocamdată protocolul. Dar sunt canale deschise, administraţia a decis recuperarea, pe 25 august, a uneia din zilele de concediu fără plată din luna iunie. Cred că, împreună, vom găsi soluţii pentru a recupera şi celelalte două zile pierdute de salariaţi în iunie. E necesar semnarea unui protocol între sindicatele din minerit și energie și conducerea Complexului Energetic Oltenia”, a precizat prim-vicepreședintele FNME, Ion Rușeț.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. mitica says:

  Ruset si sindicatele -baba si mitraliera / Mai bine sa il puna ,, lider,, la pacanele si barbut .

  Thumb up 2 Thumb down 0

 2. gogu says:

  Pacaliciul asta trisor la poker , pe cine vrea sa mai pacaleasca ? Fugi mai ametitule fiindca in afara de a trisa la carti esti afon in toate . Jurist turist de herculane .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. costi says:

  Este resemnat pe viata pokeristul asta . Un anal fabet care nu stie nici sa scrie . Cand te gandesti ca specimene ca asta au facut legi in parlament ,,,,,,

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad