Isabela Staic, într-o ipostază în care nu te așteptai să o vezi

E roșcată, e tânără, iar „calitățile” oferite de medicul estetician au ajutat-o să aibă un succes destul de mare în rândul bărbaților. Isabela Staic se numără printre târgujiencele care au reușit să se facă remarcate în domeniul showbizului românesc. Deși, în ultimul an, principala ocupație a roșcatei a reprezentat-o televiziunea (participarea la diverse emisiuni), în timpul liber aceasta își câștigă traiul participând la diverse evenimente private în calitate de hostess. Mai exact, Isabela, și cu două prietene joacă rolul de ursitoare la botezuri.

Echipată adecvat, cu o rochie lungă și colorată, cu o baghetă ,,magică” și cu o diademă care să îi ducă cu gândul la poveștile citite de părinți pe micuții prezenți la petrecerile la care participă roșcata,  Isabela Staic își ia în serios rolul de ursitoare și le urează bebelușilor lucruri frumoase. Vedeta locală practică această meserie încă dinainte să devină cunoscută și nu se sfiește să recunoască faptul că jobul pe care îl practică în timpul liber reprezintă o sursă de venit.

A devenit cunoscută la „Burlacul”

Isabela Staic a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea „Burlacul”, difuzată de Antena1. Deși nu a reușit să treacă de „repartiția” făcut de burlacul Vladimir Drăghia, în sezonul respectiv al emisiunii, apariția la o emisiune difuzată de un post de televiziune național i-a adus gorjencei un plus de notorietate la care nu se aștepta. Astfel că, în scurt timp de la participarea la emisiunea „Burlacul”, Isabela a reușit să rămână în domeniul televiziunii, numărându-se printre blondele emisiunii ,,Te pui cu blondele?”, moderată de  Dan Negru.
Faptul că a participat la diverse emisiuni, i-a dat Isabelei ocazia să se învârtă în cercuri din care fac parte nume cunoscute ale showbiz-ului românesc. Printre cei cu care târgujianca a avut ocazia să interacţioneze şi chiar să discute se numără Irinel Columbeanu, Vadim Tudor, Bianca Drăguşanu sau Dj Harra, aceasta din urmă devenindu-i bună prietenă.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. g.enescu says:

  asta e foarte veche , fiti si voi mai actuali

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. abc says:

  ce kkt o tot puneti pe asta?o fi si mare vedeta

  Thumb up 2 Thumb down 3

 3. Grigore says:

  O naspeta care nu o baga nimeni in seama…

  Thumb up 1 Thumb down 1

 4. ana says:

  o nulitate !

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad