Isabela Staic își arată talentul pe Facebook


Fosta concurentă la emisiunea „Burlacul”, difuzată de postul de televiziune Antena1, Isabela Staic, are talent muzical – sau cel puțin asta vrea sa le arate fanilor săi de pe Facebook. De curând, șatena a postat pe rețeaua de socializare un filmuleț în care apare în timp ce interpretează, alături de un prieten, o melodie care aparține fetelor din formația Bambi. Filmulețul cu pricina a adunat imediat sute de like-uri și de comentarii – unele de bine, altele de rău.

Cei care credeau despre Isabela Staic că este doar o fată ,,tunată” căreia îi plac aparițiile tv, au acum ocazia să o vadă pe aceasta și într-o altă ipostază și să îi descopere talentele cu care a înzestrat-o Mama Natură. Dacă în urma participării la emisiunea „Burlacul”, Isabela a demonstrat că are talent la desen grație unui portret realizat special pentru burlacul Vladimir Drăghia, acum blonda lui Dan Negru vrea să arate că poate să și cânte. Cei care au decis dacă are sau nu talent muzical au fost prietenii de socializare ai Isabelei. Cele mai multe dintre comentariile pe care le-a primit filmulețul mai sus menționat au fost de bine, nu știm însă dacă din simpatie pentru interpretă sau dacă pentru faptul că Isabela Staic ar fi talentată. „Nu ai cântat rău deloc…deși cred că dacă te concentrai mai mult pe piesă, îți ieșea ..dar e ok și așa”, i-a transmis un prieten Isabelei, în timp ce un altul o îndeamnă să participe la emisiunea ,,Românii au talent”. ,, Isaaaa  .. chiar ai voce :) ) Fugi la Romanii au talent :) ) !!!!!!!”.

Cânta în cluburi

În urmă cu câteva luni, Isabela Staic profita de faptul că era PR-ul unui club din Târgu Jiu pentru a le arăta prietenilor și celor care își petreceau serile libere în clubul al cărei angajată era șatena, că are talent în domeniul muzical. Eforturile târgujiencei au fost însă în zadar, pentru că nimeni nu i-a remarcat talentul, iar cariera în domeniul muzical se lasă așteptată.


Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. bogdan says:

  Oho, Isabela Staic este si…jurnalista! Asa spune un alt cotidian local care face reclama unei fituici careia ii zic “revista”. Este vorba de Prin oras, cateva pagini din care jumatate cu “capul in jos”, pe care le gasesti cand nu te-astepti aruncate pe mese, culmea! in localuri cu pretentii… inclin sa cred ca, ori le sunt prezentate angajatilor acelor localuri ca cine stie ce minune a lumii revistelor, ori cineva le pune cand acestia nu sunt pe faza!
  Ei, bine, in fituica cu pricina Staic buchiseste cateva fraze – despre vedete zice ea – iar o alta amica a sa, face niscaiva poze (zic bine poze fiindca sunt departe de a fi fotografii) ptr care stiu din sursa sigura ca cere o multime de bani!
  Fatuca “fotografa”, acelasi aluat!!, nu e alta decat Fisan Diana, cea care acum 4 ani prezenta la Tg Jiu o expozitie proprie de fotografie cu… fotografiile altora. Mai bine zis, ale fostului amant al mamei sale, pe care Diana il preluase in aceeasi postura ca si mama contra a diverse sume de bani si ptr a accede in anume pozitii sociale. Dupa ce i-a facut intrarea pe “piata”, fata a invatat sa stoarca singura de bani poporul destul de neavizat in ale calitatii fotografiilor. Ce sa zic? Daca-as avea o fata de genul uneia din cele doua, maine as dezmosteni-o!

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0

 2. Stefan says:

  Du-te de aici! Pai diana asta face poze cu marian istratie, cameramanul, am fost recent la o nunta in Carbunesti. Era una acolo care facea poze si ii facea ochi dulci cameramanului. Par lung, solduri late, tricou gri murdar prin care ii iesea burta si parca un Canon avea. Nu-i stiam numele de familie, dar l-am intrebat pe Cristi, ginerele, dupa ce am citit asta si cica Fisan o cheama si e din Balesti. La felul in care vorbea si se dadea-n barci cu cativa invitati mai de vaza, pare necioplita rau. Dar nici Staic nu-i mai breaza, ce show-uri de prost gust mai facea prin Mozart!! Daca mai intri, Bogdan, pe articol, spune-mi ale cui poze si le-a insusit atunci.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad