Îţi place îngheţata de ciocolată? Eşti tare în pat!

Este vară, mult soare şi creşte pofta de îngheţată şi sex. Un nou studiu arată că există chiar o legătură între îngheţata preferată şi poftele la aşternut, potrivit „Bild”.

Amatorii de vanilie sunt statornici

Cei care preferă îngheţata cu vanilie sunt adepţi ai statorniciei. Experimente erotice precum sexul în aer liber sau jocurile sexuale nu se află neapărat pe lista lor de dorinţe. Asta nu înseamnă, însă, în mod automat, că cei care preferă această îngheţată sunt plictisitori în aşternut. Sunt foarte tandri şi caută relaţii stabile.

Tipul clasic care vrea ceva în plus

Cei care preferă îngheţata cu ciocolată, cu cacao, cu bucăţi întregi sau toppinguri de ciocolată sunt tot adepţi ai statorniciei şi stabilităţii, dar sunt oricând pregătiţi să încerce şi ceva nou. În general, ciocolata este un simbol al senzualităţii; cei care preferă acest sortiment sunt pasionali în pat.

Stracciatella, tipii cu două feţe

Cei care preferă Stracciatella, un amestec de îngheţată cu ciocolată şi vanilie, sunt adepţii schimbării poziţiilor sexuale. Aceştia nu au o poziţie sexuală preferată. Amatorii acestui sortiment de îngheţată sunt credincioşi partenerelor numai dacă primesc destulă libertate din partea lor.

Adori nucile? N-ai imaginaţie!

Îngheţata cu nuci sau alune nu este la îndemâna oricui. Cei care se dau în vânt după acest sortiment doresc ceva deosebit în aşternut. Adepţii acestui sortiment de îngheţată sunt fideli, însă nu au deloc imaginaţie. Caută lucruri deosebite, în locul unei partide sălbatice de sex.

Libertinii vor lămâie

Îngheţata de lămâie este revigorantă, te gâdilă la limbă şi te face să te gândeşti la zone exotice. Fantezia în aşternut este obligatorie pentru adepţii acestui sortiment de îngheţată. Din cauza faptului că doresc cu orice preţ să-şi satisfacă fanteziile erotice, fiedelitatea nu este neapărat punctul lor forte.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad