Iubita unui cunoscut gorjean câștigă 500 de euro într-o seară


Este un bărbat divorțat, are 46 de  ani și un băiețel de care este foarte mândru. Mereu s-a bucurat de un succes răsunător în rândul doamnelor, iar activitatea pe care o desfășoară l-a ajutat foarte mult în acest sens. Are o carieră pe care mulți și-ar dori-o și o iubită la care numeroși domni râvnesc. Este vorba despre Tavi Colen. Artistul se iubește de ceva timp cu Emma Ștefan, o roșcată sexy.

Tavi Colen a cunoscut marele succes în urmă cu câțiva ani, atunci când făcea parte din trupa Talisman, în care a cântat alături de cel care i-a fost cel mai bun prieten, Alin Oprea. Perioada respectivă i-a adus artistului succes nu doar pe partea profesională, ci și în plan personal. Admiratoarele suspinau ori de câte ori cei doi membri ai formației Talisman urcau pe scenă.
Chiar dacă mii de femei și-ar fi dorit să fie în atenția lui Tavi, acesta a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu Elena, cea care i-a dăruit și cel mai de preț lucru din viața solistului, un băiețel. Lucrurile între cei doi nu au mers foarte bine, iar aceștia au hotărât în urmă cu câțiva ani să se despartă.
De mai bine de un an, Tavi Colen se iubește cu Emma Ștefan, câștigătoarea emisiunii-concurs „Next Diva 2”, cea care îi este și parteneră de scenă.

Aduce venituri frumoase „familiei”

Potrivit presei centrale, iubita lui Tavi Colen ar aduce venituri substanțiale în familie. După ce toată vara a cântat alături de iubitul său, Emma s-a implicat în noi proiecte care îi vor îngroșa conturile. Roșcatei i s-a propus să fie amfitrioana unei petreceri de karaoke, care se va desfășura săptămânal într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Noua slujbă îi va aduce iubitei lui Tavi Colen 500 de euro pe seară, respectiv 2.000 de euro pe lună.
În ceea ce privește partea muzicală din viața sa, Emma Ștefan pregătește un nou single cu care speră să ajungă foarte repede pe primele locuri în topurile muzicale din România și nu numai.


Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad