Iubitorii de animale sunt rugați să adopte câini

Carmena Șerbănoiu, președinta ONG-ului Pro Animals România, îi roagă pe iubitorii de animale din Târgu-Jiu și județ să adopte câini de la adăpostul Primăriei și al Asociației. Este foarte posibil ca în curând autoritățile să ia decizia eutanasierii patrupedelor.

Viața câinilor depinde strict de numărul adoptatorilor, spune Carmena Șerbănoiu, președinta Asociației Pro Animals România. „Îi rog din tot sufletul pe iubitorii de animale să vină la adăpostul nostru și la adăpostul Primăriei Târgu-Jiu, să adopte un câine. Viața acestor animale depinde de numărul adoptatorilor. Este un strigăt de disperare acesta, vă rog veniți și adoptați, pentru că, probabil, nu va mai trece mult până se va trece la eutanasierea câinilor. Avem nevoie de fapte, avem nevoie de iubitori de animale care să ia câinii de pe stradă. De asemenea, este nevoie ca autoritățile, împreună cu poliția, să se implice pentru a stopa migrația câinilor, să îi oprească pe oamenii care aduc câini din comune în orașe”, a spus Carmena Șerbănoiu.

Plângere la poliție

Reprezentanții Asociației Pro-Animals au primit rezultatele preliminarii de la analizelor efectuate pe cadavrele câinilor găsiți morți pe străzile din Târgu-Jiu. În cel mai scurt timp, Carmena Șerbănoiu, președinta Pro Animals, va depune o plângere la poliție pentru că animalele au fost otrăvite cu Furadan. „Avem buletinul de analiză al celor trei cadavre, au fost otrăviți cu Furadan. Din păcate, sunt sigură că este o acțiune care a avut loc și cu știrea autorităților, pentru că Furadanul este o substanță interzisă și care nu se mai vinde decât companiilor de deratizare. A fost o campanie de otrăvire, am primit telefoane de la cetățeni care au văzut o mașină și doi bărbați care aruncau cârnați otrăviți. Nu știu nici ce se va întâmpla cu ancheta poliției, m-am mai confruntat cu asemenea cazuri și nu s-au găsit vinovații. Este foarte greu să se găsească autorul, noi vom face plângere la poliție în cel mai scurt timp. Este păcat de bieții câini să moară în chinuri”, a mai afirmat Carmena Șerbănoiu, președinta Pro Animals România.

Categoria: Actualitate

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gogu says:

  Adoptai pe toti d-na Serbanoiu, pentru ca Vier Pfoten are fonduri pentru intretinerea acestora.DNA ul ar trebui sa faca o ancheta- cati bani ati primit din donatii, ce ati facut cu ei? Ia publica matale de buna voie modul cum sau cheltuit banii pe care i-ai primit de la bugetul de stat si din donatii prin ONG ul d-voastra si atunci sunt sigura ca ca o sa asistam la “SURPRIZE,SURPRIZE” cu Carmena Serbanoiu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. maria says:

  eu,as adopta un porc,ca se apropie CRACIUNUL.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Patriot says:

  Porcul era deja adoptat!Il cheama Cacarau-Dormeo.Cainele,era necesar pentru ca porcul sa nu fuga din cotetul USL!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad