Jandarmii și polițiștii se pregătesc de meciul Pandurii-Levadia Tallinn

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova şi din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J., I.S.U.J. Gorj, Poliției Locale Tg-Jiu și ai societății specializate de pază şi protecţie, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu şi Levadia Tallinn, din cadrul turului II preliminar Europa League, ediţia 2013-2014, care va avea loc astăzi, pe stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, începând cu orele 20.00.
Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc preliminar, ridicat. Prin dispoziţia primarului Florin Cârciumaru, în ziua meciului, între orele 14.00-24.00, s-a interzis parcarea, iar între orele 16.00-24.00 s-a interzis circulaţia autovehiculelor pe bulevardul „Constantin Brâncuşi”, tronsonul cuprins între str. Traian şi str. Vasile Alecsandri. Totodată, între orele16.00-24.00, este interzisă şi vânzarea de băuturi alcoolice în unităţile comerciale situate în perimetrul arterelor de circulaţie: b-dul Constantin Brâncuşi, tronsonul cuprins între str. Traian şi str. Panait Cerna şi în Parcul „Constantin Brâncuşi”. Accesul spectatorilor în stadion pe la porțile de acces se va efectua începând cu ora 18.00 pe bază de documente de acces. Casa de bilete de la poarta principală de acces nr.1 în baza sportivă va comercializa bilete în ziua de 24.07.2013, între orele 09.00-18.00, și în ziua de 25.07.2013, între orele 09.00-17.00. Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se va realiza cu efective de poliţişti locali din Poliţia Locală Tg-Jiu şi agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractate de organizator.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad