Jandarmii vor un sezon competițional fără violențe

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, pregătirea premergătoare debutului noului sezon competiţional.

La această activitate au participat șefii dispozitivelor de ordine și siguranță, constituite din reprezentanți de poliție locală și societăți specializate de protecție și pază, precum și responsabilii de ordine şi siguranţă ai cluburilor de fotbal, handbal și baschet din județul Gorj  care activează în Liga I, Liga II-a şi Liga a III-a de Fotbal, în  Liga Naţională de Handbal Masculin, în Divizia A de Handbal Feminin și în Liga Națională de Baschet Masculin. Convocarea de pregătire a fost organizată de către jandarmii gorjeni în scopul stabilirii aspectelor privind măsurile de ordine de pe arenele sportive, pentru buna organizare și desfășurare a jocurilor sportive din județul Gorj în sezonul competiţional 2013- 2014. „Pe durata convocării au fost dezbătute obligaţiile organizatorilor de competiţii și personalului de ordine și siguranță, conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive cu modificările şi completările ulterioare, şi au fost prezentate diverse probleme întâmpinate pe timpul desfăşurării activităţilor de asigurare a ordinii şi siguranţei în incinta arenei sportive, în sezonul recent finalizat. Obiectivul comun al forțelor de ordine și al organizatorilor îl constituie siguranța spectatorilor, iar obiectivul specific jandarmilor gorjeni este de a asigura desfășurarea în deplină siguranță a tuturor manifestărilor sportive din județul Gorj”, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad