Judecătorul Mihai Pistol și-a căsătorit fiica la restaurantul lui Râmescu

Judecătorul Mihai Pistol a devenit, la sfârșitul lunii iunie, chiar de Sfântul Petru, socru mic. Fiica sa, Georgiana, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Vlad Eugen Valentin.


Judecătorul Mihai Pistol, proaspăt pensionat vara aceasta, a devenit socru mic pe 29 iunie. Nunta fiicei sale, Georgiana, a avut loc la Motru, petrecerea de după cununia religioasă având loc la Restaurantul Ghiocela, patronat de afaceristul Mihai Râmescu. Judecătorul Pistol se poate mândri cu frumoasa lui fiică, care a fost o mireasă elegantă. Nici mirele nu a fost mai prejos! La nunta fiicei judecătorului Mihai Pistol au participat sute de persoane, meniul și atmosfera fiind de primă clasă. Georgiana Pistol are 25 de ani și va locui cu soțul său la București. Soțul său, potrivit datelor postate pe pagina sa de Facebook, are 30 de ani. Ambii lucrează în București.Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ana says:

  Fals. Este nepoata lui. Este fata fratelui.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Viorel says:

  Socrul mic a fost fratele judecatorului Mihai Pistol, cel care lucreaza la Palatul copiilor din Motru. Pe fata domnului judecator Pistol o cheama Iulia. Cine v-a dat astfel de informatii ? sa nu-i dati niciun ban pe ele ca v-a dat teapa !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. cristi says:

  Da nasuuuul!? Ca el e greul ! De el de ce nu scrieți nimic?
  ?

  Thumb up 1 Thumb down 0

 4. cristi says:

  Mai Teodora, daca știai tu de nasu te scoteai cu articolul dar asa ești varza!!!

  Thumb up 1 Thumb down 0

 5. cristi says:

  Ești prafaooooo!

  Thumb up 1 Thumb down 1

 6. V.H says:

  Sa moara capra vecinului domne

  Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad