Jurnaliști din Europa și SUA vor promova frumusețile Gorjului

În intervalul 11 -14  octombrie, în Gorj se desfășoară un infotrip  intitulat  „Trăiţi  povestea  Gorjului, explorând  Grădina  Carpaţilor -  Documentare  FIJET”, la care participă 45 de persoane.

Printre invitaţi se află 16 jurnalişti din Europa şi SUA-aparţinând  FIJET (FEDERAŢIA INTERNAŢIONALĂ  A JURNALIŞTILOR DE PRESĂ SCRISĂ  DE TURISM), reprezentanţi de la Clubul  Român de Presă – FIJET  ROMÂNIA -presa scrisă, vorbită, online, asociaţii de promovare şi agenţii de turism. „Federation Internationale des Journalistes et des Ecrivains du Tourisme” a fost înființată la Paris în 1954 de către asociațiile naționale din Franța și Belgia, este cea mai veche asociație profesională de scriitori și de jurnaliști de călătorie din lume. Candidatura „Mărul de Aur pentru Orașul lui Brâncuși” a fost depusă în martie 2012 la Praga, unde a avut loc Ședința Comitetului Director FIJET. Povestea Marului de Aur –„Golden Apple” sau „La pomme d’Or” este un premiu de excelență acordat de FIJET în fiecare an unei organizații, țară, oraș sau persoană pentru recunoașterea eforturilor speciale în promovarea și ridicarea nivelului turismului, echivalent al Oscarului.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad