La mare, pe banii Primăriei!

Primarul din Fărcășești, Dănuț Bălu, și-a luat contabila, funcționara de la Registrul Agricol și alți doi angajați ai primăriei, și a plecat la cursuri pe litoral. Acesta a lăsat baltă problemele comunei, nevrând să scape ocazia de a se școli pe malul Mării.

Problema este că la ultima ședință a Consiliului Local, ce practic funcționează la limita legii, dacă nu cumva chiar ilegal, acolo unde au participat șase consilieri din 13, primarul și-a trecut un proiect privind plecarea la studii pe litoral. Și nu oriunde, ci la Hotelul Perla din Mamaia. El este însoțit de contabila primăriei, Ramona Sultănoiu, care, de altfel, îi stătea aproape primarului și când a avut un accident de circulație în Târgu Jiu.

Cu prietenii din instuție

O altă persoană, despre care consilieri locali spun că nu are studii pentru postul pe care-l ocupă -  Floriana Crăete, de la Registrul Agricol, face parte din echipa studioșilor condusă de edil. Rândul la specializare pe teme administrative le-a venit acestora, după ce, în urmă cu o săptămână, tot pe banii primăriei, s-au specializat alți trei angajați. Printre aceștia, s-a numărat și nașul edilului, consilierul personal al primarului, Dănuț Spiridon Rotaru. „Oamenii nu au apă în comună, iar gunoiul este neridicat de două luni. Nu au apă fiindcă primarul spune că nu sunt bani de investiții… pompele s-au stricat și localnicii încearcă să se descurce cum pot. Primarul a plecat la mare, cu prietenii din primărie”, spune unul dintre consilierii locali.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. cupa says:

  Vai de el ce primar nenorocit

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. madalina says:

  Toti consilierii merg la mare, de ce nu ar merge si primarul ? Ca nu este apa, e o problemă , dar asta nu înseamna ca nu are voie omul sa meargă in concediu. Cât despre contabilă , găsiti si voi niste stiri mai noi, veniti cu aceleasi răsuflate de anul trecut.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. ion says:

  buna blonda ar merge odata

  Thumb up 1 Thumb down 1

 4. HaHa says:

  La MARE ca s-a saturat d-ale mici rapandula:))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Ana Maria says:

  Oare primarul nu are dreptul la un concediu??? Cata rautate!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad