La revedere, Nistor!

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu a consemnat ultimul joc pentru mijlocaşul echipei gorjene, Dan Nistor. Din păcate, ultima apariţie în tricoul pandur pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani nu s-a dovedit a fi deloc un motiv de bucurie: „Regret că ultimul meu meci la Pandurii nu s-a încheiat cu o victorie. Trebuia să fie 3 sau 4 zero la pauză, ca să nu mai zic de acel cartonaș roșu care ar fi trebuit dat la lovitura primită de Nicoară. Dar asta este, a fost egal la pauză, iar în repriza a doua au fost mai buni și au câștigat. Îmi pare rău că plec acum de la Târgu Jiu, dar asta este viaţa. Le doresc multă baftă”, a declarat Nistor. Totuşi, pentru caracterul de care a dat dovadă, antrenorul Cristi Pustai a dorit să-i mulţumească mijlocaşului care va lua drumul campionatului din Hexagon – Ligue 1: „Am vorbit cu Nistor înaintea meciului. Era și varianta ca el să nu joace, dar am convenit cu el că este mai bine să joace. Eu și anul trecut am avut șase jucători, chiar și în meciurile decisive, împrumutați, care nu erau ai Pandurilor sau care erau la final de contract și cărora le-am zis că până-n ultima secundă, dacă merită, vor juca. Şi lui Nistor i-am mulţumit pentru ce a făcut la Pandurii, acum e timpul pentru el şi pentru noi să mergem mai departe”. Înainte de a pleca spre Franţa, Dan Nistor a dorit să explice care au fost motivele pentru care a acceptat să se despartă de Pandurii: „Acum o să plec în Franța pentru vizita medicală. De ce am ales aşa? M-am gândit că e prima mea şansă să plec afară. E vorba şi de partea financiară aici, m-am gândit şi la bani. Nu ştiu dacă se va mai ivi această oportunitate. Nu pot spune că nu m-a atras Europa League sau Liga Campionilor, dar una e Ligue 1 şi alta e România. Una e să joci împotriva Coronei Braşov, altceva să joci cu PSG, Monaco, să îl  ai adversar pe Ibrahimovici. Sper să mă adaptez cât mai repede acolo şi să nu mă fac de râs”, a mărturisit fostul jucător al echipei gorjene.

Categoria: Sport

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    Daca vei fi la fel de serios vei avea de castigat!Multumim pentru ce ai facut aici,eram o echipa de mijlocul ligii a doua! BAFTA ,SUCCES, VOI FI SUPORTERUL TAU.SA STI CA NU ESTI SINGUR,TE VOM URMARI PE TOATE CANALELE!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad